Anna Groot afscheidsfotografe

Ik sta in Plus Magazine!

In de maand oktober ligt er een speciale editie van Plus Magazine over Afscheid in de winkels. Dit blad is helemaal gewijd aan wat er allemaal komt kijken en wat er mogelijk is bij een overlijden.

Ik ben geïnterviewd over het fotograferen van een uitvaart en hoe troostend dat kan zijn voor de nabestaanden. Ik vertel hoe eervol ik het altijd vind dat de familie mij zo dichtbij laat komen. En waarom dit werk een passie is van me: “Wat ik mooi vind aan uitvaarten is de energie die er heerst. Alle aanwezigen zijn er met dezelfde intentie: afscheid nemen van die ene persoon. Dat voel je en dat verbindt.”

Je kunt het hier lezen:

Mocht je dit blad willen kopen, en het is uitverkocht – de uitgever vertelde me dat deze editie erg goed loopt – dan kun je hem ook online bestellen in de Plus webshop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.